Winkelmand

E-mail: info@floremo.nl

Gratis verzending boven €30

Zijn vlooien- en tekenbanden effectief?

Vlooien- en tekenplagen kunnen een grote zorg zijn voor huisdiereigenaren, niet alleen vanwege het ongemak dat ze onze harige vrienden bezorgen, maar ook vanwege de mogelijke gezondheidsrisico’s. Traditionele chemische vlooien- en tekenmiddelen kunnen hard zijn en mogelijk schadelijk voor zowel dieren als hun eigenaars. Gelukkig zijn er natuurlijke alternatieven, zoals de Floremo vlooien- en tekenband.

Zeg vaarwel tegen chemische producten met Floremo

De Floremo vlooien- en tekenhalsband gebruikt een uniek natuurlijk afgiftesysteem om uw huisdier tot 8 maanden lang tegen vlooien en teken te beschermen. Gemaakt van een mengsel van essentiële oliën en andere natuurlijke ingrediënten, is deze halsband veilig en effectief voor zowel honden als katten.

Efficiënte bescherming gedurende 8 maanden

Een van de grootste voordelen van de Floremo vlooien- en tekenband is de langdurige bescherming. In tegenstelling tot andere natuurlijke vlooien- en tekenproducten die vaak opnieuw moeten worden aangebracht, biedt de Floremo halsband tot 8 maanden bescherming. Dit betekent minder gedoe voor eigenaren van huisdieren en meer gemoedsrust in de wetenschap dat hun huisdier beschermd is.

Geen rommelige behandelingen meer

Een ander voordeel van de Floremo vlooien- en tekenband is de schone toepassing. Geen rommelige topische behandelingen meer of onthouden dat je een product om de paar weken opnieuw moet aanbrengen. De halsband is gemakkelijk aan en uit te doen en blijft op zijn plaats, waardoor uw huisdier voortdurend wordt beschermd.

Samengevat is de Floremo vlooien- en tekenhalsband een veilig en effectief alternatief voor chemische vlooien- en tekenproducten. Het natuurlijke afgiftesysteem biedt langdurige bescherming tot 8 maanden en de schone toepassing maakt het gemakkelijk en handig in gebruik. Bescherm uw huisdier op natuurlijke wijze met Floremo en geef uzelf de zekerheid dat uw harige vriend beschermd is tegen vlooien en teken.

Gratis Verzending

Bestellingen boven €30

Niet goed? Geld terug!

Retour- en omruilgarantie

Nederlandse klantenservice

Altijd snel geholpen

Veilig betalen met

iDeal / Bancontact