Winkelmand

E-mail: info@floremo.nl

Gratis verzending boven €30

Over Floremo

Welkom bij Floremo, een bedrijf dat zich toelegt op het leveren van kwaliteitsproducten en -diensten voor honden en hun baasjes. Onze reis begon toen Joyce voor het eerst eigenaar werd van een hond en geconfronteerd werd met de overweldigende taak om de beste producten en diensten te vinden voor haar harige vriend. Floremo merkte al snel dat de markt werd overspoeld met aanbiedingen die ofwel van inferieure kwaliteit ofwel te duur waren, en besloot het heft in eigen handen te nemen.

Joyce begon haar eigen productlijn te onderzoeken en te ontwikkelen, waarbij ze alleen de beste ingrediënten en materialen gebruikte om hoogwaardige, betaalbare opties voor andere hondeneigenaren te creëren. Naarmate Floremo’s streven naar uitmuntendheid zich verspreidde, kreeg het bedrijf snel een trouw klantenbestand en kon Joyce haar passie omzetten in een fulltime bedrijf.

Vandaag de dag biedt Floremo een breed scala aan producten en diensten voor honden, waaronder hondenbedden en riemen. Wij breiden ons assortiment voortdurend uit en verbeteren het om tegemoet te komen aan de behoeften van onze klanten en hun geliefde huisdieren.

Bij Floremo streven we naar de best mogelijke ervaring voor onze klanten en hun honden. Wij geloven dat elke hond een gelukkig en gezond leven verdient, en het is onze taak om dat te helpen verwezenlijken. Bedankt dat u Floremo heeft gekozen als uw eerste aanspreekpunt voor alles wat met honden te maken heeft. We kijken er naar uit om de komende jaren voor u en uw harige vriend te zorgen.

Floremo
Robtronic E-Commerce B.V.
Robijnstraat 78, 1812 RB Alkmaar, Noord-Holland, Nederland.
(Geen Bezoekadres)
info@floremo.nl
KVK-nummer: 82901635
Telefoonnummer: +31612367246
Klantenservice: Mon-Fri 09:00 – 17:00

Gratis Verzending

Bestellingen boven €30

Niet goed? Geld terug!

Retour- en omruilgarantie

Nederlandse klantenservice

Altijd snel geholpen

Veilig betalen met

iDeal / Bancontact