Winkelmand

E-mail: info@floremo.nl

Gratis verzending boven €30

Vlooienband of druppels?

De twee bekendste middelen tegen vlooien zijn een vlooienband voor honden en vlooiendruppels, die u met een pipet toedient. Maar hoe werken ze en welke is beter? In dit artikel leggen we uit wat het verschil is tussen een vlooienband en vlooiendruppels voor honden en hoe beide anti-vlooienmiddelen werken.

Heeft mijn hond vlooien?

Als u ziet dat uw hond veel krabt, kan het zijn dat hij vlooien heeft opgelopen. Dit kan gemakkelijk buiten gebeuren en heeft niets met hygiëne te maken. Eenmaal besmet kan uw hond andere honden en uw huis voorzien van vlooien en vlooieneitjes. Natuurlijk wil je dit voorkomen! De Floremo Anti Vlooien Halsband helpt u vlooien en teken te weren en te voorkomen bij honden. Zo is uw buddy altijd beschermd en kunt u met een gerust hart weer op pad.

Een goede manier om te controleren of uw hond vlooien heeft, is het gebruik van een vlooienkam. U kunt hiermee door zijn vacht kammen, waarbij het belangrijk is om vooral de liezen, oksels en staart te kammen. Als u een vlo vindt, weet u dat het tijd is om een antivlooienmiddel te gebruiken. Maar vergis je niet als je geen vlooien vindt. Zelfs dan kan het een vlooienplaag zijn. Als er zwarte korrels in de kam achterblijven, kan dit wijzen op vlooienuitwerpselen. Als u niet zeker weet of het vuil is, kunt u de korrels op een stuk keukenpapier leggen en dat bevochtigen. Wordt het rood? Dan zijn het vlooienkeutels en is de kans groot dat uw hond vlooien heeft.

Vlooienbestrijding

Tijd voor actie! Natuurlijk wil je zo snel mogelijk van deze vervelende beestjes af. Wij bevelen de Floremo Anti-vlooienband aan. Deze natuurlijke vlooienband beschermt uw hond niet alleen tegen vlooien en teken, maar ook tegen andere parasieten en ongedierte. De unieke samenstelling van verschillende natuurlijke stoffen creëert een synergie die bewezen effectiever is dan andere natuurlijke alternatieven. Aangezien de vlooienband uitsluitend van natuurlijke materialen en stoffen is gemaakt, hoeft u zich geen zorgen te maken over toxiciteit of irritatie van de huid van de hond. Bovendien is de Floremo vlooienband voor honden waterdicht en heeft hij geen sterke chemische geur.

Het afgiftesysteem van de Floremo vlooienband zorgt ervoor dat de hond 8 maanden lang constant beschermd is. Het afgiftesysteem verdeelt de werkzame stof over de hele vacht en huid van de hond, zodat hij van top tot teen beschermd is.

Het verschil tussen een vlooienband en vlooiendruppels

In tegenstelling tot vlooiendruppels is de Floremo anti-vlooienband gemaakt van 100% natuurlijke stoffen. Pipetten en druppels zijn vaak duurder en er moet met een aantal zaken rekening worden gehouden. U mag uw hond bijvoorbeeld gedurende twee dagen na het aanbrengen niet wassen.

Een vlooienband is ongetwijfeld de eenvoudigste, goedkoopste en meest praktische oplossing. De Floremo vlooienband voor honden werkt na 24 uur en gaat tot 8 maanden mee. Dat is veel langer dan de meeste pipetten. Zo hoeft u er niet meer aan te denken uw hond te behandelen tegen vlooien en bespaart u geld.

Gratis Verzending

Bestellingen boven €30

Niet goed? Geld terug!

Retour- en omruilgarantie

Nederlandse klantenservice

Altijd snel geholpen

Veilig betalen met

iDeal / Bancontact