Winkelmand

E-mail: info@floremo.nl

Gratis verzending boven €30

Tips voor de verzorging van uw favoriete hond

Tips voor de verzorging van uw favoriete hond

floremo.nl – Honden zijn een van de favoriete huisdieren omdat ze bekend staan ​​om hun loyaliteit, intelligentie en schattig gedrag. Als u een van de mensen bent die geïnteresseerd is om het te houden, weet dan eerst enkele dingen die u hieronder niet mag missen.

Overweegt u een hond in huis te houden? Honden zijn loyale en liefdevolle metgezellen en geven ons meestal veel meer dan wij hen geven. Ze hebben echter veel zorg nodig om gezond en gelukkig te blijven. Als u van plan bent er een te houden, zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden https://www.losaztecasmxgrill.com/ .

Koop voedingsmerken met hoogwaardige ingrediënten

Je kunt ook je eigen hondenvoer maken. Geef uw hond niet te veel suiker, gefrituurd voedsel of lekkernijen. Dit zal na verloop van tijd de gezondheid van uw hond schaden. Geef uw hond NOOIT chocolade, druiven, rozijnen, uien, knoflook of producten die xylitol bevatten (gebruikt in veel suikervrije producten).

Voer uw hond volgens een regelmatig schema

Verschillende honden hebben verschillende behoeften als het om eten gaat. Als uw hond jonger is dan een jaar, kan het zijn dat hij meerdere keren per dag moet eten. Kan voor de meeste honden worden teruggebracht tot tweemaal daags als ze ongeveer zes maanden oud zijn. Het is normaal dat sommige honden naarmate ze ouder worden en minder actief worden, slechts één keer per dag willen eten.

Houd de eetlust en eetgewoonten van uw hond in de gaten

De exacte hoeveelheid voer moet worden gemeten, zodat u kunt meten hoeveel uw hond eet. Laat uw hond ongeveer 10 – 15 minuten eten en neem dan de voerbak mee tot de volgende maaltijd. Als ze deze keer niet al het eten opeten, zullen ze hongeriger zijn en is de kans groter dat ze het bij de volgende maaltijd opeten.

Zorg dat er altijd water beschikbaar is

Het is erg belangrijk dat de waterbak van uw hond gevuld is met vers water. Honden moeten kunnen drinken als ze dorst hebben, en het kan geen kwaad als ze zoveel water drinken als ze willen. Je kunt wat ijsblokjes in het water doen om het lekker koud te houden als het buiten warm is.

Het voeren van geschikt voedsel

Er zijn twee soorten voeding die u aan uw geliefde hond kunt geven, namelijk kant-en-klaar hondenvoer en home made (zelf gemaakt). Elk heeft zijn eigen voor- en nadelen. Hondenvoer heeft de neiging langer mee te gaan en heeft de juiste hoeveelheid voeding. Ondertussen wordt zelfgemaakt als goedkoper beschouwd, maar kost het tijd om het klaar te maken (niet praktisch). Welk voedsel u ook krijgt, zorg ervoor dat u het tijdens het eten goed behandelt. Neem bijvoorbeeld niet de voerbak van de hond terwijl hij aan het eten is en voeg iets slechts aan zijn eten toe, omdat hij hierdoor gestrest raakt.

Controleer regelmatig de gezondheid van de hond

De gezondheid van een hond kun je aflezen aan de conditie van zijn lichaamsdelen. De delen van het lichaam die in acht moeten worden genomen bij het controleren van de gezondheidstoestand zijn de mond, ogen, neus en oren. Als er vuil en een onaangename geur aanwezig is, moet u op uw hoede zijn.

Gratis Verzending

Bestellingen boven €30

Niet goed? Geld terug!

Retour- en omruilgarantie

Nederlandse klantenservice

Altijd snel geholpen

Veilig betalen met

iDeal / Bancontact