Winkelmand

E-mail: info@floremo.nl

Gratis verzending boven €30

Beste vlooienband of alternatief?

Na de strenge winter zijn er nu gelukkig wat minder teken in het voorjaar. Toch is het zeer raadzaam uw hond te beschermen met een vlooienband. De vlooienband van Floremo bevat een stof die vlooien niet kunnen verdragen, maar die niet schadelijk is voor honden. Dat komt omdat de banden van Floremo op een natuurlijke manier worden gemaakt.

Waarom Floremo?

Wij vinden het niet alleen belangrijk om uw viervoeter te beschermen tegen vlooien en teken, maar ook om dat op een natuurlijke manier te doen. Veel vlooienbanden zijn zeer chemisch, wat uw hond snel kan irriteren omdat de halsband enkele maanden om zijn nek zit. Onze vlooienbanden zijn 100% natuurlijk en biologisch en gaan acht maanden mee om uw viervoeter op natuurlijke wijze te beschermen. De natuurlijke producten in onze halsbanden bevatten kaneelolie en pepermunt. Dit zijn sterke geuren die geen parasieten aantrekken. Bovendien zijn de halsbanden gemaakt van natuurlijke producten en zijn ze waterbestendig. Dit zorgt ervoor dat het effect van de vlooienband tot acht maanden aanhoudt. Dit betekent dat u geen onaangename chemische druppels of pillen hoeft te gebruiken.

Een natuurlijk alternatief

Chemische behandelingen zijn vaak effectief, maar hebben ook enkele nadelen. Chemische vlooienbanden, bijvoorbeeld, kunnen een negatief effect hebben op de gezondheid van uw hond. Dit is vooral het geval als uw hond overgevoelig is voor bepaalde ingrediënten. Als uw hond aan de vlooienband likt, kan hij deze stoffen binnenkrijgen. Hetzelfde geldt voor druppels of tabletten die u uw hond kunt geven. Deze kunnen ook negatieve gevolgen hebben voor de gezondheid van uw hond.

Hygiëne van een hondenbed

Net zoals wij onze bedden regelmatig verschonen, is het ook enorm belangrijk om het hondenbed van uw hond te verschonen. Het wordt aanbevolen om dit één keer per week te doen. En nog vaker voor honden met allergieën. Honden kunnen veel vuil en ongedierte met zich meedragen, waardoor het hondenbed een ideale broedplaats voor ongedierte kan worden.

Veilig voor uw kinderen

Kinderen spelen vaak met hun huisdieren. Een vlooienband van Floremo is dus niet alleen een bescherming voor uw hond, maar onze vlooienband zorgt er ook voor dat kinderen geen giftige stoffen binnenkrijgen en veilig met hun huisdier kunnen knuffelen. De Floremo halsband beschermt honden tegen teken, larven, schurft, vlooien en luizen. Als uw hond niet beschermd is tegen parasieten, kunnen de volgende klachten optreden: Haaruitval, roos, jeuk en slechte conditie van de vacht. Deze risico’s zijn te vermijden als u uw hond goed beschermt met een Floremo halsband.

Milieu

De productie van chemische vlooienbanden kan niet alleen schadelijk zijn voor de dieren, maar is ook slecht voor het milieu. Veel chemische residuen worden niet naar behoren verwijderd, waardoor het milieu wordt vervuild. Bovendien kunnen de chemicaliën in het water terechtkomen en rivieren of meren vervuilen. Ten slotte moeten de chemische kragen met het chemisch afval worden verwijderd. Als dit niet gebeurt, kunnen de chemicaliën niet naar behoren worden verwijderd, wat ook de bodem kan beschadigen.

Als u uw hond op een natuurlijke en gezonde manier wilt beschermen tegen vlooien en andere parasieten, zijn de vlooienbanden van Floremo hiervoor perfect. Zo kan uw hond weer vlooienvrij door huis en bos rennen!

Gratis Verzending

Bestellingen boven €30

Niet goed? Geld terug!

Retour- en omruilgarantie

Nederlandse klantenservice

Altijd snel geholpen

Veilig betalen met

iDeal / Bancontact