Is deze nieuwe vlooien- en tekenband de grootste doorbraak in hondenverzorging in 2023?

Deborah Schober

31 januari 2023

Een nieuwe vlooien- en tekenband voor honden van het bedrijf Floremo trekt de aandacht omdat hij beweert honden en hun baasjes te helpen om zich beter te beschermen. Veel mensen zeggen dat deze halsband de traditionele methoden van vlooien- en tekenpreventie overbodig kan maken.

Volgens talrijke beoordelingen met vijf sterren biedt de halsband niet alleen een betere bescherming tegen ongewenste insecten, maar zorgt hij ook voor een meer natuurlijke huidconditie voor huisdieren en helpt hij oudere honden zich weer jong te voelen.

Met al deze claims is het echter de vraag of de Floremo kraag de hype überhaupt kan waarmaken.

Megan's verhaal

“Na een paar maanden gebruik van de Floremo vlooien- en tekenband voor honden, zegt Megan dat de conditie van de vacht van haar hond aanzienlijk is verbeterd!”

Ze schrijft

“Help me alsjeblieft om mijn hond van vlooien en teken te verlossen!” – Het is 4,5 week geleden dat ik dat zei. Deze Floremo vlooien- en tekenbanden werken! “Ik denk echt dat ze mijn hond veel geholpen hebben. Want in het verleden, na een korte wandeling in het park, zat ze altijd vol met ongewenste insecten.”

Helaas is het niet zo dat Megan een gebrek aan goede vlooien- en tekenbescherming kan bijdragen aan een betere vacht. Het is geen wonder hoe mijn hond er vaak uitziet na een grote insectenbeet die het bloed uit onze huid zuigt. – Het laat een grote, vettige vlek achter voor maanden….

Megan was echter in staat om de perfecte huidconditie te herstellen na het gebruik van de Floremo vlooien- en tekenband voor honden. Ze zegt: “Deze halsbanden gaven mijn hond de beste bescherming die ze in minstens 4 jaar heeft gehad. Ik kan niet geloven hoe goed het werkt. De eerste dag sliep mijn hond 8 uur lang zonder wakker te worden van ongemak. Normaal werd ze elk uur wakker om zich te krabben en vond ze nooit een diepe slaap. Deze keer werd ze vanzelf wakker zonder dat ik haar voor de wandeling moest helpen en voelde ze zich energiek en blij. Ik ben zo dankbaar en kan iedereen die worstelt met insectenproblemen bij hun huisdier alleen maar aanraden het eens te proberen. Ik heb het nog nooit zo’n goede beoordeling gegeven. Het is absoluut elke cent waard.

Het verhaal van Megan staat niet op zichzelf – duizenden mensen gebruiken de Floremo halsband niet alleen om de vachtkwaliteit van hun huisdier te verbeteren, maar ook om te voorkomen dat nieuwe vlooien en teken zich in de huid nestelen.

Een andere Floremo-klant, Anja, zegt:

“Na jarenlang vlooien- en tekenmiddelen te hebben geprobeerd, heb ik er eindelijk een gevonden die werkt! Met Floremo heb ik weer een blije hond en kan ik het hele seizoen een goede huidconditie behouden. Geen bijten en krabben meer na een rustige wandeling in het park.”

Met honderden geverifieerde 5-sterren beoordelingen, wat maakt Floremo zo effectief?

Het is moeilijk te geloven dat van alle vlooien- en tekenpreventiemethoden die er zijn, dit degene is die honden en hun baasjes met vlooien- en tekenproblemen daadwerkelijk kan helpen.

Totdat je de wetenschap erachter begrijpt.

De Floremo vlooien- en tekenhalsband is steeds populairder geworden door zijn unieke toedieningsmethode en hoogwaardige ingrediënten.

Wat maakt de Floremo halsband zo doeltreffend en hoe kan hij uw huisdier beschermen tegen vlooien en teken?

In tegenstelling tot andere vlooien- en tekenbeschermingsproducten is de Floremo halsband een eenvoudige halsband die u rechtstreeks om de nek van uw huisdier plaatst. Het werkt met een slow-release transdermale technologie die de actieve ingrediënten geleidelijk vrijgeeft en continue bescherming biedt.

Door het gebruik van de Floremo vlooien- en tekenband worden de werkzame stoffen direct in de vacht van uw hond afgegeven met een hoge absorptiesnelheid en een snelle reactietijd. Ter vergelijking: de meeste orale vlooien- en tekenbeschermingsmiddelen worden minder goed opgenomen en kunnen de interne processen in de bloedbaan verstoren. De werkzame stoffen in de Floremo kraag worden met een indrukwekkend absorptiepercentage van 85% vrijgegeven en werken binnen enkele uren.

De Floremo vlooien- en tekenband lost het probleem op dat uw huisdier wordt lastiggevallen door ongedierte terwijl het slaapt, door gedurende de dag langzaam de actieve bestanddelen af te geven. Zo blijft uw huisdier altijd beschermd en comfortabel.”

Bovendien gebruikt de Floremo halsband alleen in Europa goedgekeurde ingrediënten van hoge kwaliteit die uw huisdier een gezonde huidconditie en een stralende huid kunnen geven. Met de Floremo halsband zorgt u ervoor dat uw hond de best mogelijke bescherming en de mooiste verjonging van zijn vacht krijgt.

Met honderden geverifieerde 5-sterren beoordelingen, wat maakt Floremo zo effectief?

De actieve ingrediënten in de Floremo vlooien- en tekenband worden in de eerste plaats gebruikt om uw hond te beschermen tegen ongedierte, maar er zijn ook vele andere voordelen. Enkele van deze extra voordelen zijn:

Bescherming tegen vlooien en teken

De kraag werd speciaal ontwikkeld
om honden te beschermen tegen de parasieten
die jeuk, ongemak en ziekten overbrengen.

Langdurige bescherming

Het effect van de kraag duurt tot 3 maanden,
zodat je niet steeds een nieuwe hoeft te kopen.

Niet-giftig

Onze halsband is volledig vrij van schadelijke stoffen,
zodat uw hond het zonder zorgen kan dragen en
het risico van ongewenste bijwerkingen is
wordt geminimaliseerd.

Gemakkelijk te hanteren

De kraag is zeer gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen, waardoor hij uiterst praktisch maakt voor alle huisdiereigenaren.

Kosteneffectief

Aangezien u de kraag slechts om de 3 maanden hoeft te vervangen, bespaart u enorm op de veterinaire kosten voor de behandeling van vlooien en teken.  In tegenstelling tot deze behandelingen is onze halsband een goedkope oplossing om uw hond te beschermen tegen vlooien en teken.

Wat zeggen anderen over Floremo?

Lees hier wat andere mensen op dit moment zeggen over de Floremo vlooien- en tekenband:

Betrouwbare vlooien- en tekenpreventie

Ik kan niet geloven welk verschil de Floremo vlooien- en tekenband heeft gemaakt voor mijn hond. Met de Floremo halsband zijn niet alleen de vlooien- en tekenproblemen volledig verdwenen, maar lijkt mijn hond ‘s nachts ook veel beter te slapen. Dit geeft hem en mij een innerlijk evenwicht, en hij is energieker en blijer gedurende de dag. Ik raad het iedere huisdiereigenaar aan die op zoek is naar een betrouwbaar middel tegen vlooien en teken.

Sebastian N.

Eerst was ik sceptisch, maar later

Ik was eerst sceptisch over de Floremo vlooien- en tekenband, maar ik ben aangenaam verrast door zijn doeltreffendheid. Sinds we het gebruiken, heeft mijn hond geen last meer van vlooien en teken, en lijkt hij ‘s nachts rustiger te slapen. Ik waardeer ook dat de halsband gemakkelijk te gebruiken is en geen sterke geur heeft zoals sommige andere vlooien- en tekenbeschermingsproducten. In het algemeen ben ik erg blij met mijn aankoop.

Tanja M. 

Ik heb verschillende opties geprobeerd

Ik heb in het verleden verschillende vlooien- en tekenproducten voor mijn hond geprobeerd, maar geen enkele heeft zo goed gewerkt als de Floremo halsband. Het is gemakkelijk te gebruiken en biedt een continue bescherming voor mijn huisdier. Ik heb ook gemerkt dat mijn hond relaxter en comfortabeler is sinds we het gebruiken. Ik raad de Floremo halsband aan aan elke huisdiereigenaar die op zoek is naar een betrouwbare en effectieve vlooien- en tekenpreventie.

Elke K.

Gebruiksvriendelijk

Ik ben zo blij dat ik de Floremo vlooien- en tekenband heb geprobeerd. Het heeft mijn hond de broodnodige verlichting van vlooien en teken gegeven en hij lijkt ‘s nachts rustiger te slapen. Ik waardeer ook dat de halsband gemakkelijk te gebruiken is en geen agressieve chemicaliën of geuren bevat. Over het geheel genomen ben ik erg blij met mijn aankoop en ik zou de Floremo halsband ten zeerste aanbevelen aan andere huisdiereigenaren.

Monika B.

Waar kun je de Floremo krijgen?

Floremo vlooien- en tekenhalsbanden worden momenteel alleen op onze website verkocht. Wij bieden momenteel een unieke en exclusieve korting van 30% op de winkelprijs als u vanaf deze pagina doorgaat naar onze winkel.

Bovendien hebben we bij Floremo zoveel vertrouwen in de technologie die langzame afgifte en effectieve ingrediënten garandeert, dat we een onvoorwaardelijke 100% geld-terug garantie bieden. Als u niet tevreden bent met de prestaties van de Floremo halsband, kunt u deze naar ons terugsturen voor een volledige terugbetaling.

Om de release van Floremo te vieren, kunt u 30% besparen op een vlooien- en tekenband...

Attentie! Als u dit nu leest, bent u een van de gelukkigen die gebruik kan maken van deze internetaanbieding, waarbij u 30% korting krijgt op de Floremo vlooien- en tekenband.

Als u echter deze pagina verlaat zonder de korting veilig te stellen, kunnen wij niet garanderen dat u de Floremo kraag opnieuw tegen de gereduceerde prijs kunt bestellen.

Floremo biedt een 100% geld terug garantie....

U kunt Floremo volledig risicoloos testen.

Als u niet 100% tevreden bent met uw aankoop, zal Floremo uw investering terugbetalen…. elke cent… zonder wrok.

Je weet dat de kans daarop klein is… en dat komt omdat we bij Floremo de afgelopen 3 jaar intensief bezig zijn geweest met het perfectioneren van onze formule, ontwerp en technologie.

Wat betekent dat voor jou?

Dit betekent dat u het beste kwaliteitsproduct krijgt om uw huisdier effectief, snel en veilig tegen vlooien en teken te beschermen – 100% gegarandeerd.

Daarom zijn we er bij Floremo zo zeker van dat onze vlooien- en tekenband precies de oplossing is die u zoekt, en bieden we een geld-terug-garantie als u niet 100% tevreden bent.

Als speciale aanbieding geeft Floremo momenteel 30% korting op haar vlooien- en tekenhalsbanden. Als u de halsbanden wilt proberen, is dit het moment om van deze aanbieding gebruik te maken.

Klantbeoordelingen

“Ik heb alles geprobeerd om van de vlooien op mijn hond af te komen – spot behandelingen, orale medicatie en zelfs zelfgemaakte remedies. Niets leek te werken op de lange termijn en mijn hond bleef constant krabben en bijten. Ik was ten einde raad totdat ik de Floremo vlooien- en tekenband ontdekte. Het was een keerpunt voor ons. De vlooien zijn weg en mijn hond kan eindelijk weer rustig slapen ‘s nachts. Ik kan Floremo niet genoeg bedanken voor het voor eens en altijd oplossen van ons vlooienprobleem.”

Anita | Gent, BE

“Ik woon in een gebied waar teken een groot probleem zijn en ik was voortdurend bezorgd dat mijn hond ziek of besmet zou worden. Ik had een ander middel tegen vlooien en teken gebruikt, maar dat leek niet te werken. Toen besloot ik de Floremo vlooien- en tekenband te proberen. Het is een levensredder – sinds we het gebruiken heb ik geen enkele teek meer op mijn hond gevonden. De halsband is gemakkelijk te gebruiken en biedt continue bescherming, zodat ik me geen zorgen meer hoef te maken dat mijn hond door teken wordt gebeten. Ik raad het iedereen aan die op zoek is naar een betrouwbare en effectieve oplossing ter bescherming tegen vlooien en teken.”

Samantha | Bergen, NL

Vlooien- en tekenband

Haal hem nu....

DIT IS EEN ADVERTENTIE EN GEEN ECHT NIEUWSARTIKEL, BLOG OF UPDATE OVER CONSUMENTENBESCHERMING.

DISCLAIMER: De resultaten kunnen per persoon verschillen. Floremo is niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van ziekten en vormt geen medisch advies.

VERKLARING VAN MARKETING: Deze website is een marktplaats. Als zodanig dient u zich ervan bewust te zijn dat de eigenaar een financiële band heeft met de producten en diensten waarvoor op de site reclame wordt gemaakt. De eigenaar ontvangt betaling wanneer een gekwalificeerde lead wordt doorverwezen, maar dat is alles.

VERKLARING VAN ADVERTENTIE: Deze website en de producten en diensten waarnaar op de website wordt verwezen zijn advertentiemarkten. Deze website is een advertentie en geen nieuwspublicatie. Alle op deze website gebruikte foto’s van personen zijn modellen. De eigenaar van deze website en de producten en diensten waarnaar op deze website wordt verwezen, biedt slechts een dienst aan waarmee consumenten informatie kunnen verkrijgen en vergelijken.

COPYRIGHT, Floremo